
Urządzenia i Akcesoria
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porsjoner
Składniki
Sitronchilidressing
-
sitronskall (1 x 5 cm), ingen hvit marg4 stykker
-
rød chili, lang frø fjernes om ønskelig1
-
fersk sitrontimian bare blader3 kvister
-
hvitløksfedd1
-
"extra virgin" oliven olje40 g
-
sitronsaft20 g
Grønnsaksbakst
-
olivenolje for smøring
-
Ruby Lou poteter skrellet og delt i veldig tynne skiver (se tips)1 - 2
-
hvitløksfedd2
-
søtpotet delt i biter (4-5 cm)300 g
-
gulrot delt i biter (4-5 cm)200 g
-
squash delt i biter (4-5 cm)100 g
-
maismel40 g
-
rødløk delt i tynne strimler80 g
-
rød paprika fjernet frø og delt i tynne strimler80 g
-
egg1
-
salt½ ts
-
malt svart pepper½ ts
-
brun sopp, fersk delt i skiver150 g
-
baby spinat, fersk til servering30 g
-
geitefeta smuldret, til servering70 g
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
258.8 kcal /
1087.5 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
25.5 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
359.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen