Urządzenia i Akcesoria
Pannekaker med squash, mais og ricotta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 stykker
Składniki
Ricotta
-
melk1500 g
-
hvit eddik40 g
-
salt¼ ts
Pancakes
-
squash delt i biter310 g
-
1 sjalottløk, halvertvårløk kun den hvite delen, delt i biter1
-
smør, usaltet i terninger, pluss 5 ts ekstra til steking40 g
-
selvhevende mel170 g
-
kjernemelk200 g
-
egg, medium2
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
ferske sukkermaiskjerner130 g
-
smør, usaltet til steking5 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 stykker
Białko
10 g
Kalorie
1149 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Australsk brunsj
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 min
Havregrøt med tomat og basilikum
Brak ocen
Havregrøt med avokado og egg
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Chiapudding med appelsin og mango
Brak ocen
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Brak ocen
Veganske frokostpølser
Brak ocen
Vegansk eggerøre
Brak ocen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Brak ocen
Bakte bønner
Brak ocen
Hverdagsproteinshake
Brak ocen