Urządzenia i Akcesoria
Posjerte eggepotter med røkelaks og avokadosalsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porsjoner
Składniki
Røkelaks og avokadosalsa
-
røkelaks delt i biter80 g
-
½ sjalottløkvårløk oppskåret1
-
baby spinat, fersk (opcjonalnie)10 blader
-
havsalt smak til1 klype
-
malt svart pepper smak til1 klype
-
sitronsaft (ca. ½ sitron), smak til20 g
-
avokado fersk, terninger (1 cm)½
Posjerte eggepotter
-
vann700 g
-
baby spinat, fersk blader150 g
-
havsalt½ ts
-
fløte, krem, 30-40% fett30 g
-
parmesanost, revet1 ss
-
egg, medium2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
22 g
Kalorie
1433 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Australsk brunsj
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30min
Havregrøt med tomat og basilikum
Geen beoordelingen
Havregrøt med avokado og egg
Geen beoordelingen
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Chiapudding med appelsin og mango
Geen beoordelingen
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Geen beoordelingen
Veganske frokostpølser
Geen beoordelingen
Vegansk eggerøre
Geen beoordelingen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Geen beoordelingen
Bakte bønner
Geen beoordelingen
Hverdagsproteinshake
Geen beoordelingen