Urządzenia i Akcesoria
Italiensk pasta med pesto og cherrytomater (vegetar)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (3 cm)120 g
-
cherrytomater200 g
-
pinjekjerner pluss ekstra til dryssing30 g
-
hvitløksfedd (opcjonalnie)1
-
basilikumblader, ferske kun blader80 g
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring120 g
-
salt pluss ekstra til dryssing1 ¼ ts
-
vann1200 g
-
pasta, tørr kort eller lang (feks. penne, fusilli)320 g
-
200 g burrata, delt i biter etter å ha plassert på toppen av pastamozzarella delt i terninger (1-2 cm), eller mini mozzarella200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1473.9 mg
Białko
34.4 g
Kalorie
3739.1 kJ /
893.7 kcal
Tłuszcz
55.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen