Urządzenia i Akcesoria
Burgonya és zöldbab petrezselymes pestóval
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 adag
Składniki
-
parmezán kéreg nélkül, darabolva (3 cm)20 g
-
fenyőmag1 ek
-
fokhagyma gerezd1
-
petrezselyem levél, sima, friss10 ág
-
extra szűz olívaolaj50 g
-
só½ tk
-
víz400 g
-
burgonya (kb. 6), hámozva, negyedelve400 g
-
zöld bab tisztítva400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Sód
284.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
885.7 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baconos-sajtos sült krumpli ranch szósszal
30 min
Párolt zöldségek karfiolos hummusszal
Brak ocen
Burgonyapüré
50 min
Sült zöldségek
10 min
Kelbimbó saláta áfonyával és pekándióval
35 min
Grillezett zöldségek feta sajttal
Brak ocen
Currys kuszkusz saláta sárgarépával és csicseriborsóval
15 min
Lencsesaláta mentával
Brak ocen
Spárga hirtelen sütve
15 min
Karfiolos-articsókás-sajtos rakottas
1 godz. 10 min
Green Goddess saláta
10 min
Rakott sajtos burgonya
2 godz. 30 min