Burgonya és zöldbab petrezselymes pestóval

Burgonya és zöldbab petrezselymes pestóval

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 adag

Składniki

  • parmezán kéreg nélkül, darabolva (3 cm)
    20 g
  • fenyőmag
    1 ek
  • fokhagyma gerezd
    1
  • petrezselyem levél, sima, friss
    10 ág
  • extra szűz olívaolaj
    50 g
  • ½ tk
  • víz
    400 g
  • burgonya (kb. 6), hámozva, negyedelve
    400 g
  • zöld bab tisztítva
    400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 adag

Sód 284.7 mg
Białko 6 g
Kalorie 885.7 kJ / 210.8 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie