Urządzenia i Akcesoria
Sprøde boller med creme
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 stykker
Składniki
Konditorcreme
-
mælk300 g
-
sukker50 g
-
kagemel40 g
-
æg2
-
vaniljestang1
Boller
-
smør ved stuetemperatur, i små stykker45 g
-
sukker50 g
-
strimmel appelsinskal (kun den orange del)1
-
strimmel citronskal (kun den gule del)1
-
mælk85 g
-
vand55 g
-
æg1
-
salt1 knivspids
-
honning1 tsk
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
gær5 g
-
bagehvedemel180 g
-
kagemel150 g
-
solsikkeolie500 g
Karamellisering
-
vand2070 g
-
sukker250 g
-
glukosesirup1 spsk
-
eddike1 - 2 spsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
333.7 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
2835 kJ /
678 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
106.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Skumfiduser med vaniljesmag
2 godz. 15 min
Sunde snickersbarer
Brak ocen
Frossen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Vanilje is
12 godz.
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen