Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 只 小鲍鱼 ,选6-8头的
- 适量 冰水 ,冷却用
- 40 克 油
- 20 克 葱 ,切小段
- 1000 克 水
- 40 克 料酒
- 3 - 4 茶匙 蒸鱼豉油 ,根据个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1423.5 kJ / 340.5 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 949.1 mg