Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zanddeeg
- 180 g bloem
- 85 g witte amandelpuree
- 30 g kristalsuiker
- 1 ei
- 1 snuifje zout
Room
- 1 zakje agar-agar (2 g)
- 30 g water
- 4 eieren
- 400 g zijden tofu uitgelekt
- 65 g witte amandelpuree
- 100 g agavesiroop
- 100 g gemengde verse rode bessen (of bevroren), bereid als coulis
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1498 kJ / 356 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato
13h
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Brak ocen
Italiaanse brunch
1h 30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Spek en fontina gerolde pizza
Brak ocen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Appelpunch
Brak ocen
Tzatziki
20min
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min