Urządzenia i Akcesoria
Chokoladelagkage
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 portioner
Składniki
Chokoladekagebund
-
sukker, hvid60 g
-
æg hvider og blommer separeret2
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
rismel (se tip)40 g
-
arrowroot pulver20 g
-
kakaopulver20 g
-
salt1 knivspids
Mørk- og mælkechokoladelag
-
lys chokolade brækket i stykker (se tip)150 g
-
mørk chokolade brækket i stykker150 g
-
fløde, 35 %500 g
-
smør80 g
Hvid chokoladelag
-
vand3 spsk
-
gelatinepulver1 ½ tsk
-
hvid chokolade brækket i stykker150 g
-
fløde, 35 %150 g
-
kakaopulver til drys
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
132.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
2107.2 kJ /
501.7 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbecue
35 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 Std.
Saltkaramel- og chokolademousse
45 Min
Karameller
2 Std.
Chokoladeis
12 Std.
Bærskum
10 Min
Cremet citronis
12 Std. 10 Min
Chokolademousse
3 Std. 20 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min