Τζελάτο με τζιν και λεβάντα
TM6

Τζελάτο με τζιν και λεβάντα

(Brak ocen)

Składniki

  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 620 γρ. γάλα, με τουλάχιστον 3,2% λιπαρά
  • 5 γρ. βρώσιμα λουλούδια λεβάντας (περίπου 5 γρ.)
  • 4 κρόκους αυγών
  • 1 κλωνάρι βανίλιας, μόνο τους σπόρους
    lub ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 320 γρ. κρέμα γάλακτος (κρεμ φρες)
    lub 320 γρ. κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο
  • 40 - 50 γρ. τζιν

Wartości odżywcze
na 1 μερίδα
Kalorie
790.4 kJ / 188.9 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
19.6 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
0.2 g
Sód
44.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy