Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sirop de rubarbă
- 500 g rubarbă, tăiată în bucăți (3 cm), plus pentru ornat
- 60 g zahăr
- 60 g apă
- 1 portocală, doar zeama (aprox. 50 g)
Spritz
- 12 - 18 cuburi de gheață, sau mai multe, pentru a umple paharele
- 120 g Aperol
- 600 g vin spumant, tip Prosecco
- Wartości odżywcze
- na 1 pahar
- Kalorie
- 625.2 kJ / 149 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 6.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotlet de porc sous-vide
2h
Salată de icre
15 Min
Soufflé de ciocolată cu portocală
Brak ocen
Suc pentru digestie cu papaya
5 Min
Budincă cu fructe de vară
24h
Nuci condimentate
Brak ocen
Rote Grutze (budincă de fructe de pădure)
2 Std. 20 Min
Sorbet cu portocală și vin spumant
8h 20min
Mușchi de vită, cu cartofi dulci și sos remoulade cu hasmațuchi
Brak ocen
Salată cu pere și Roquefort
15 Min
Spaghette cu sos bolognaise cu ciuperci
45min
Caramel lichid
35min