Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porci
Składniki
-
300 gramů bílého zelí
-
150 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
150 gramů zeleného jablka na čtvrtky
-
75 gramů červené cibule (opcjonalnie) napůl
-
2 špetky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
3 polévkové lžíce majonézy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Sód
117.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
365.4 kJ /
87.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hermelínová pěna
10 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 godz. 20 min
Ředkvičková pomazánka
5 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Salát Boleslaw
10 min
Řecký zelný salát
2 godz. 15 min
Karamelizované cibulové čatní
24 godz.
Pomazánka z červené řepy
5 min
Falešná humrová pomazánka
15 min
Šunková pěna se smetanou
5 min
Třená niva
5 min
Zelný salát s křenem
10 min