Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Swiss Meringue
- 170 g gula
- 6 putih telur
- 1 sdm sari lemon
- ¼ sdt garam
- 450 g whipping cream, 30-40% lemak
- ½ buah vanila
- 85 g susu full cream
Lapisan Cokelat
-
450
g cokelat susu, potong kecil-kecil
lub 450 g cokelat chip - 85 g minyak kelapa
- Wartości odżywcze
- na 1 potongan
- Kalorie
- 1939.4 kJ / 463.5 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 119.8 mg