Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g gula
- 1 sdm maizena
- ⅛ sdt garam
- 3 kuning telur, dari telur besar
- 340 g susu full cream
- ½ buah vanila
- 225 g whipping cream, 30-40% lemak
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1110.1 kJ / 265.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 23.9 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 90.7 mg