Vegansk aioli-dip

Vegansk aioli-dip

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g

Składniki

  • cashewnødder, rå gennemblødte i vand i 5 timer minimum derefter drænede
    120 g
  • plantebaseret mælk
    160 g
    vand
  • citronsaft
    50 g
  • fed hvidløg
    3
  • havsalt
    2 knivspids

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 g

Sód 318 mg
Białko 23 g
Kalorie 2878 kJ / 688 kcal
Tłuszcz 53 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 159 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie