Urządzenia i Akcesoria
Kräuter-Marinade für Grillgemüse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen3
-
Petersilie, frisch Blätter abgezupft20 g
-
½ Bund ZitronenthymianThymian, frisch Blätter abgezupft½ Bund
-
10 g AgavendicksaftHonig10 g
-
Aceto balsamico10 g
-
pflanzliches Öl150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Fleur de Sel nach Bedarf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Sód
132 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
986 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cocktailsauce
5 min
Kräuterbutter
5 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM5)
15 min
Balsamico-Dressing
10 min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 min
Picknick: Kartoffelsalat, Dinkelbrot, Rucola-Tomaten-Dip, Zitronengugelhopf
3 godz.
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 godz. 10 min
French Dressing
15 min
Knoblauchsauce
10 min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min