Hvidløgsbrød med spinat og artikskok

Hvidløgsbrød med spinat og artikskok

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 stykker

Składniki

  • ekstra jomfruolivenolie
    100 g
  • fed hvidløg
    140 g
  • babyspinat, frisk
    85 g
  • parmesanost skåret i stykker
    115 g
  • flødeost i tern
    115 g
  • creme fraiche
    30 g
    30 g yoghurt naturel
  • artiskokhjerter, marinerede drænede
    170 g
  • chili, tørret i flager (opcjonalnie) efter smag
    ¼ tsk
  • salt efter smag
    ¼ - ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ⅛ tsk
  • baguette brød (ca. 450 g hver)
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 284.5 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 662.8 kJ / 158.4 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie