Urządzenia i Akcesoria
Arktisk banoffeerulle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 28 godz. 40 min
10 portioner
Składniki
Bananis
-
bananer modne (ca. 500 g), skåret i skiver5
-
vaniljepasta1 tsk
-
fløde, 35 %45 g
Karamelsauce
-
smør skåret i stykker80 g
-
fløde, cirka 48 %110 g
-
brun farin40 g
-
sukker, hvid40 g
-
ahornsirup, ren40 g
-
vaniljepasta1 tsk
-
havsalt, fint½ tsk
Vaniljekagebund
-
smør til smøring
-
sukker, hvid plus ekstra til drys125 g
-
æg stuetemperatur5
-
vaniljepasta1 tsk
-
selvhævende mel125 g
-
flormelis til drys
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
287.6 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1600.4 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chokoladecreme
1 godz. 20 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen
Fruktgeléer
Brak ocen