Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Het zoete deeg
- 75 g suiker
- 140 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 250 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 30 g amandelpoeder
- 1 ei
Halve mangobollen
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 125 g rijpe mango, in stukken
- citroensap
- 50 g suiker
- 3 passievruchten, enkel de pulp
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Mousse van rode vruchten
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 250 g rode vruchtencoulis
- 90 g suiker
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Opbouw
- boter, voor de cirkel
- bloem, voor het werkvlak
- 125 g gemengde verse rode bessen
- 5 - 6 verse muntblaadjes
- 15 - 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Wartości odżywcze
- na 8 porties
- Kalorie
- 22515 kJ / 5385 kcal
- Białko
- 69 g
- Węglowodany
- 543 g
- Tłuszcz
- 326 g
- Błonnik
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Kreplach
55min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Margarita
10 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Tequila 'Refresher'
5 min
Gevulde veggieslakken
45 min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
BBQ-saus
20 min
Citroenijs
8 godz. 30 min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Keine Bewertungen