Urządzenia i Akcesoria
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porties
Składniki
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15.2 g
Kalorie
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
112.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ouders verwennen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan boter
Brak ocen
Chocolade babka
3 godz.
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 godz. 10 min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 godz. 15 min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Worstmummies
Brak ocen
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 godz. 10 min
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.