Urządzenia i Akcesoria
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porties
Składniki
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15.2 g
Kalorie
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
112.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ouders verwennen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Portugees crème brûlée
25 min
Minestrone
45 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Macadamia Chocolade Koekjes
45 min
Vegan boter
Brak ocen
Citroen en yoghurt dessert
3 godz. 15 min
Profiteroles
2 godz.
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Chocoladecustard
1 godz. 20 min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Noedelsoep
35 min
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.