Urządzenia i Akcesoria
Gresk ostepai (Tiropita)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porsjoner
Składniki
-
smør, usaltet delt i biter180 g
-
fetaost delt i biter600 g
-
melk700 g
-
semulegryn, finmalt100 g
-
havsalt½ ts
-
egg6
-
malt svart pepper etter smak1 - 2 klype
-
filodeig16 ark
-
vann, kaldt til drypping
-
sesamfrø (opcjonalnie) til pynt1 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
24 g
Kalorie
2407 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Brak ocen
Linsegrateng med aubergine og squash
Brak ocen
Gresskarterte
Brak ocen
Tortilla med Zucchini og falafel
Brak ocen
Chilli con tempeh
Brak ocen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Sterk aubergine med bulgur
55 min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Brak ocen