Urządzenia i Akcesoria
Roti Karamel dan Persik
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
10 porsi
Składniki
Karamel
-
gula255 g
-
whipping cream, 30-40% lemak dibagi200 g
-
air dibagi1030 g
-
sari lemon1 sdt
-
mentega tawar dingin, potong kecil-kecil30 g
-
mentega tawar potong kecil-kecil15 g
-
cuka1 sdm
Adonan
-
gula30 g
-
lemon, disarankan organik1
-
susu full cream110 g
-
mentega tawar tambahkan untuk mengoles15 g
-
ragi kering2 ¼ sdt
-
telur besar1
-
tepung roti tambahkan untuk taburan300 g
-
garam⅛ sdt
Penyusunan
-
kakao bubuk2 sdm
-
buah persik kaleng dipotong bagi 84
-
kacang almond cincang1 sdm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
103 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1607.1 kJ /
384.5 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tahapan Gula TM6
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Biskut Arab
Brak ocen
Cookies Spekulas
3 godz.
Cookies Amaretto
30 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Simnel Cake
Brak ocen
Soes Krim Paskah
1 godz. 15 min
Mont Blanc Cake
Brak ocen
Two Color Butter Cake
1 godz. 25 min
Mixed Berry Charlotte
Brak ocen
Lemon Meringue Cake
Brak ocen
Apple Custard Tart
Brak ocen
Macaron
Brak ocen