Urządzenia i Akcesoria
Apple Custard Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 porsi
Składniki
kulit tart
-
mentega tawar tambahkan untuk olesan75 g
-
tepung terigu protein rendah tambahkan untuk taburan150 g
-
garam½ sdt
-
air50 g
isian apel
-
gula30 g
-
apel (tipe apapun) kupas dan buang bijinya, potong dadu (sekitar 2 cm)320 g
-
ekstrak vanila natural½ sdt
-
lemon parut kulitnya, tanpa empulur putih½
-
bunga lawang1
-
kismis, semua jenis15 g
-
wine marsala1 sdt
Dekorasi
-
tepung terigu protein rendah50 g
-
garam¼ sdt
-
kayu manis bubuk¼ sdt
-
mentega tawar potong kecil-kecil25 g
-
kacang hazel, dengan kulit atau di blanch dicincang25 g
-
dark brown sugar20 g
-
vla vanila (komersial atau buatan sendiri, lihat Tips)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
5.3 g
Kalorie
2062 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentine Baking
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Biskut Arab
Brak ocen
Cookies Spekulas
3 godz.
Cookies Amaretto
30 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Simnel Cake
Brak ocen
Soes Krim Paskah
1 godz. 15 min
Mont Blanc Cake
Brak ocen
Two Color Butter Cake
1 godz. 25 min
Mixed Berry Charlotte
Brak ocen
Lemon Meringue Cake
Brak ocen
Macaron
Brak ocen
Mirror Glazed Chocolate Cake
Brak ocen