Urządzenia i Akcesoria
Kue Bundt Pisang dan Kacang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 bagian
Składniki
-
mentega tawar potong dadu, tambahkan untuk mengoles110 g
-
dark brown sugar200 g
-
pisang potong kecil-kecil200 g
-
buttermilk55 g
-
ekstrak vanila natural1 sdt
-
telur besar2
-
tepung terigu200 g
-
soda kue1 sdt
-
garam½ sdt
-
kacang pecan, cincang3 oz
Saus Karamel
-
gula255 g
-
whipping cream, 30-40% lemak dibagi200 g
-
air dibagi1030 g
-
mentega tawar dibagi, 30 g dingin, potong dadu 3 cm dan 15 g suhu ruang45 g
-
sari lemon1 sdt
-
cuka1 sdm
-
kacang pecan, cincang untuk hiasan
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bagian
Sód
365 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
2753 kJ /
658 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
83.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kue Bundt Lezat
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Biskut Arab
Brak ocen
Cookies Spekulas
3 godz.
Cookies Amaretto
30 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Simnel Cake
Brak ocen
Soes Krim Paskah
1 godz. 15 min
Mont Blanc Cake
Brak ocen
Two Color Butter Cake
1 godz. 25 min
Mixed Berry Charlotte
Brak ocen
Lemon Meringue Cake
Brak ocen
Apple Custard Tart
Brak ocen
Macaron
Brak ocen