Urządzenia i Akcesoria
Kokosnødde- og korianderchutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
400 g
Składniki
-
løg uskrællede (ca. 4 stykker)500 g
-
koriander, frisk50 g
-
ingefær skrællet, skåret i stykker25 g
-
fed hvidløg4
-
grønne chilier, friske uden frø2
-
citronsaft, friskpresset (ca. 1 citron)40 g
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
kokosmel, tørret, usødet60 g
-
salt1 ½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
3 g
Kalorie
573 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indiske retter
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
10 min
Tzatziki
20 min
Smør med hvidløg og urter
1 godz. 10 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Ranch Dressing
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen