Amandelbretzels

Amandelbretzels

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 stuks

Składniki

Vulling
  • suiker
    100 g
  • gepelde amandelen
    100 g
  • water
    30 g
  • citroen liefst biologische, geraspte schil
    ½
  • citroensap
    1 el
Bretzels
  • bladerdeeg (± 25×42 cm)
    1
  • ei losgeklopt
    1
  • gehakte amandelen
    3 el
  • citroensap
    2 - 3 tl

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Białko 6.9 g
Kalorie 1264 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...