Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vulling
- 100 g suiker
- 100 g gepelde amandelen
- 30 g water
- ½ citroen, liefst biologische, geraspte schil
- 1 el citroensap
Bretzels
- 1 bladerdeeg (± 25×42 cm)
- 1 ei, losgeklopt
- 3 el gehakte amandelen
- 2 - 3 tl citroensap
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1264 kJ / 303 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Aardappelkoekjes
45 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3sa
Spaghetti carbonara
40 min
Heksenvingerkoekjes
2sa
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
Loempia’s
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Choronsaus
20 min