Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla, para engrasar
- 450 g de leche entera
- 150 g de aceite vegetal
- 3 huevos
- 300 g de harina de trigo
- ½ cda de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- jamón, para el montaje
- queso mozzarella, para el montaje
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1517.7 kJ / 362.7 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 137 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Tarta Pascualina
1h 30min
Pan de nuez Uruguayo
1h 5min
Fainá
2 Std. 25 Min
Mantecados o Miguelitos
2h 10min
Salsa Caruso
30min
Guiso típico Uruguayo
55min
Salchichón de chocolate
5h 10min
Galletitas de manteca
50min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Tortas fritas
1h 5min