Urządzenia i Akcesoria
Torta de fiambre
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porciones
Składniki
-
mantequilla para engrasar
-
450 g de leche entera
-
150 g de aceite vegetal
-
3 huevos
-
300 g de harina de trigo
-
½ cda de polvo para hornear
-
1 pizca de sal
-
jamón para el montaje
-
queso mozzarella para el montaje
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
137 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1517.7 kJ /
362.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BLACK DIAMOND CLUB II
26 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Tortas fritas
1 godz. 5 min
Salchichón de chocolate
5 godz. 10 min
Pan de nuez Uruguayo
1 godz. 5 min
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Salsa Caruso
30 min
Mantecados o Miguelitos
2 godz. 10 min
Scones de queso y hierbas
35 min
Vigilantes de azúcar
2 godz. 45 min
Empanadas de pollo
2 godz. 30 min
Guiso típico Uruguayo
55 min
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40 min