Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portioner

Składniki

  • spaghetti (10 minutters tilberedningstid)
    300 g
  • vand
    1650 g
  • olivenolie
    20 g
  • salt
    2 ¼ - 3 ¼ tsk
  • parmesanost skåret i stykker
    60 g
  • pecorino (opcjonalnie)
    30 g
  • skalotteløg (30 g), skåret i halve
    1
  • bacon i tern
    150 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    10 g
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • æg
    3
  • æggeblomme
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1287 mg
Białko 27 g
Kalorie 751 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 63 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie