Urządzenia i Akcesoria
Eggesalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 krukke
Składniki
Majones
-
solsikkeolje250 g
-
egg1
-
sitronsaft eller eddik1 ts
-
sennep2 ts
-
pepper, malt2 klyper
-
salt½ ts
Hardkokte egg
-
vann400 g
-
egg, medium kjøleskapskalde7
-
rødløk½
-
fennikel uten rot½
-
persilleblader, ferske16
-
rømme, 20% fett1 ss
-
salt etter smak
-
pepper, malt etter smak
-
sitronsaft etter smak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 krukke
Sód
2153.8 mg
Białko
60.2 g
Kalorie
12360.1 kJ /
2954.1 kcal
Tłuszcz
296.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
48.1 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 min
Havregrøt med tomat og basilikum
Brak ocen
Havregrøt med avokado og egg
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Chiapudding med appelsin og mango
Brak ocen
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Brak ocen
Veganske frokostpølser
Brak ocen
Vegansk eggerøre
Brak ocen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Brak ocen
Bakte bønner
Brak ocen
Hverdagsproteinshake
Brak ocen