Pavlova Rasberi dan Cokelat (bebas gluten)

Pavlova Rasberi dan Cokelat (bebas gluten)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
10 porsi

Składniki

Pavlova
  • gula
    300 g
  • putih telur dari telur besar
    6
  • cream of tartar
    1 jumput
  • maizena
    2 sdm
  • cuka anggur putih
    1 sdt
  • kakao bubuk diayak
    1 sdt
Topping
  • whipping cream
    400 g
Penyusunan
  • rasberi
    225 - 250 g
  • cokelat parut untuk dekorasi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 2.8 g
Kalorie 1390 kJ / 332 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Węglowodany 36.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie