Urządzenia i Akcesoria
Keik Keju Panggang dengan Cokelat Putih dan Karamel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
16 bagian
Składniki
Biskuit
-
mentega tawar potong dadu, tambahkan untuk mengoles90 g
-
biskuit graham (digestive biscuit)280 g
Isian Cokelat Putih
-
cokelat putih potongan kecil atau cokelat kancing230 g
-
whipping cream110 g
-
keju krim (cream cheese)700 g
-
gula220 g
-
telur besar5
-
ekstrak vanila natural1 sdt
-
garam laut1 jumput
Saus Karamel
-
light brown sugar140 g
-
whipping cream200 g
-
mentega tawar30 g
-
sari lemon1 sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bagian
Białko
6.3 g
Kalorie
2579 kJ /
616 kcal
Tłuszcz
46.3 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ide Baking Seru
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Biskut Arab
Brak ocen
Cookies Spekulas
3 godz.
Cookies Amaretto
30 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Simnel Cake
Brak ocen
Soes Krim Paskah
1 godz. 15 min
Mont Blanc Cake
Brak ocen
Two Color Butter Cake
1 godz. 25 min
Mixed Berry Charlotte
Brak ocen
Lemon Meringue Cake
Brak ocen
Apple Custard Tart
Brak ocen
Macaron
Brak ocen