Keik Keju Panggang dengan Cokelat Putih dan Karamel

Keik Keju Panggang dengan Cokelat Putih dan Karamel

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
16 bagian

Składniki

Biskuit
  • mentega tawar potong dadu, tambahkan untuk mengoles
    90 g
  • biskuit graham (digestive biscuit)
    280 g
Isian Cokelat Putih
  • cokelat putih potongan kecil atau cokelat kancing
    230 g
  • whipping cream
    110 g
  • keju krim (cream cheese)
    700 g
  • gula
    220 g
  • telur besar
    5
  • ekstrak vanila natural
    1 sdt
  • garam laut
    1 jumput
Saus Karamel
  • light brown sugar
    140 g
  • whipping cream
    200 g
  • mentega tawar
    30 g
  • sari lemon
    1 sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bagian

Białko 6.3 g
Kalorie 2579 kJ / 616 kcal
Tłuszcz 46.3 g
Węglowodany 43.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie