Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero (opcjonalnie)
lub 1 cucchiaino di malto in polvere -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato sbriciolato - 400 g farina per pane
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.9 g