Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g sıvı yağ
- 300 g sebze (örn. kereviz, havuç, pırasa), parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm), (bk. öneriler)
- 1 diş sarımsak
- 100 g soğan, sekize bölünmüş
- 50 g domates püresi
- 4 sap taze ot karışımı (örn. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları, (bk. öneriler)
- 100 g tuz, iri taneli
-
30
g kırmızı şarap
lub 30 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 300 g dana kıyma, 3-4 parçaya bölünmüş
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 13.6 g
- Sód
- 1982 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Çin Usulü Dana Eti
1u. 20min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Brak ocen
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Brak ocen
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1u.
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Brak ocen
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Tavuklu Pilav
1h 10min