Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)

Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)

5.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
400 g

Składniki

  • sıvı yağ
    40 g
  • sebze (örn. kereviz, havuç, pırasa), parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm), (bk. öneriler)
    300 g
  • diş sarımsak
    1
  • soğan sekize bölünmüş
    100 g
  • domates püresi
    50 g
  • taze ot karışımı (örn. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları, (bk. öneriler)
    4 sap
  • tuz iri taneli
    100 g
  • kırmızı şarap
    30 g
    30 g su
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    1
  • dana kıyma 3-4 parçaya bölünmüş
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 1982 mg
Białko 65 g
Kalorie 5027 kJ / 1200 kcal
Tłuszcz 90 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...