Cotton soft Japanese cheesecake
TM6 TM5 TM31

Cotton soft Japanese cheesecake

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • mentega, untuk mengoles
  • 250 g keju krim (cream cheese), suhu ruang, potong kecil-kecil
  • 80 g minyak sayur
  • 150 g gula kastor
  • 120 g susu
  • 6 telur, kuning dan telur dipisah, suhu ruang
  • 40 g perasan sari lemon segar
  • 60 g maizena
  • air mendidih, untuk memanggang
  • gula halus, untuk taburan

Wartości odżywcze
na 1 porsi
Kalorie
1581.3 kJ / 376.5 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
28.8 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
0.2 g
Sód
175.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy