青柠玛德琳蛋糕
TM6 TM5

青柠玛德琳蛋糕

(Brak ocen)

Składniki

玛德琳

  • 190 克 低筋面粉
  • ½ 茶匙 发粉
  • ¼ 茶匙 盐
  • 170 克 无盐牛油 ,切丁(2公分),额外准备涂抹用
  • 120 克 细砂糖
  • 3 - 4 粒 青拧 ,只取皮屑,不带白瓤
  • 3 个 蛋 ,室温
  • 1 个 蛋黄 ,室温

白巧克力浆

  • 100 克 白巧克力片
  • 些许 冻干草莓 ,切碎
    lub 些许 青柠皮屑

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
1948 kJ / 466 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
1 g
Sód
156 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy