Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 西芹
- 15 克 小红葱
- 2 条 新鲜红辣椒
- 30 克 橄榄油
- 30 克 牛油
- 60 克 白葡萄酒
- 40 克 水
- 60 克 鲜奶油
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 500 克 青口 ,洗净,去除须
- 15 克 新鲜柠檬汁
- 5 小支 新鲜莳萝
- 5 小支 新鲜细叶香芹
- 2 小支 青葱, 切葱花
- 15 克 特级初榨橄榄油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1398 kJ / 334 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Błonnik
- 0.3 g