Urządzenia i Akcesoria
Nötfärs- och olivköttbullar med spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
Köttbullar
-
färsk persilja10 g
-
lök i kvartar50 g
-
svarta oliver urkärnade50 g
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
-
nötfärs500 g
Pasta och sås
-
lök i kvartar150 g
-
vitlöksklyftor2
-
olivolja plus 1 msk till stekning15 g
-
vatten1000 g
-
fint havssalt2 tsk
-
pasta, torkad, t.ex. spaghetti350 g
-
crème fraîche80 g
-
körsbärstomater halverade200 g
-
malen svartpeppar¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.5 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Satay pad thai med kyckling
Brak ocen
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Grönsaksragu med pasta
45 min
Höstpasta
Brak ocen
Ris med skinka & pak choi
Brak ocen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Brak ocen
Pumparisotto med bacon
50 min
Tagliatelle med pumpa
Brak ocen
Pastasallad
Brak ocen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Brak ocen
Miso udon carbonara
Brak ocen
Sichuan spaghetti
Brak ocen