Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni med pumpa och ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portioner
Składniki
-
pumpa i kuber (1 cm)300 g
-
gul lök i fjärdedelar1
-
vitlöksklyftor2
-
olivolja + extra för stekning20 g
-
färska salviablad3
-
konserverade krossade tomater400 g
-
tomatpuré50 g
-
vatten150 g
-
grönsaksbuljong (se tips)30 g
-
färsk spenat i bitar (ca 5 cm)50 g
-
färsk ricottaost (se tips)300 g
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar¼ tesked
-
malen muskot⅛ tesked
-
cannelloni (se tips)250 g
-
rostade pinjenötter för garnering
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1396.3 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pumpa
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Satay pad thai med kyckling
Geen beoordelingen
Krämig svamprisotto med räkor
1u.
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Geen beoordelingen
Ris med skinka & pak choi
Geen beoordelingen
Pumparisotto med bacon
50min
Tagliatelle med pumpa
Geen beoordelingen
Pastasallad
Geen beoordelingen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Geen beoordelingen
Miso udon carbonara
Geen beoordelingen
Sichuan spaghetti
Geen beoordelingen
Kimchi risotto
Geen beoordelingen