Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 条 黄鱼 ,约400克
- 2 茶匙 淀粉
- 3 汤匙 水
- 1 小撮 盐
- 8 根 芦笋 ,去皮切段
- 50 克 冬笋 ,切丝
- 2 根 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 20 克 油
- 35 克 金华火腿 ,切片
- 20 克 液体状墨鱼汁
- 200 克 水
- 30 克 料酒
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1339.5 kJ / 320.5 kcal
- Białko
- 28.2 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 504.5 mg