Urządzenia i Akcesoria
Mandel-Eis mit Brownies
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 11 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Mandeln, blanchiert80 g
-
Milch200 g
-
Sahne400 g
-
Zucker120 g
-
Eigelb4
-
Brownies in Würfeln (1 cm), siehe Tipp50 g
-
Brownies in Würfeln (1 cm)50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
126 mg
Białko
6 g
Kalorie
1613 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kreolische Empanadas
3 godz.
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10 godz. 30 min
Beeren-Amarettini-Tarte
3 godz.
Zitronen-Basilikum-Eis
12 godz.
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8 godz. 45 min
Holländische Kirschtorte
2 godz. 30 min
Weiße Hasselnusscreme
30 min
Dattel-Marzipan-Röllchen
1 godz.
Gesalzene Karamellsauce mit Schokomousse
3 godz. 25 min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5 godz.
Christstollen-Cantuccini
2 godz. 30 min
Vanille-Plätzchen mit Zitronencreme
2 godz. 10 min