Urządzenia i Akcesoria
Japansk ramensuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
svinemage, uten bein, med svor rutet svor400 g
-
hvitløksfedd3
-
sesamolje10 g
-
japansk soyasaus60 g
-
vann2000 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)3 ts
-
svart riseddik1 ts
-
ingefær, fersk delt i skiver (3 mm)2 cm
-
misopasta50 g
-
egg2
-
babyspinat, fersk100 g
-
tørkede ramennudler270 g
-
noriark revet i 4 biter1
-
mais, på boks4 ss
-
vårløk delt i tynne skiver, til pynt2
-
sesamfrø ristede, til pynt2 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1249.3 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smak av Japan
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Pas d’évaluation
Makaronigrateng med flaskegresskar
Pas d’évaluation
Kylling-tagliatelle med pesto
Pas d’évaluation
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Pas d’évaluation
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Pas d’évaluation
Rekelinguine med krabbe
Pas d’évaluation
Squashpasta med røkt laks
Pas d’évaluation
Ravioli med reke og asparges basilikum
Pas d’évaluation
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Pas d’évaluation
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Makaronigrateng
Pas d’évaluation