Urządzenia i Akcesoria
Jelly Rosela
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porsi
Składniki
-
kelopak bunga rosela segar atau kering, biji dibuang10
-
air1000 g
-
sekam psyllium (psyllium husk) dihaluskan (lihat tips)15 g
-
sirop agave4 - 6 sdm
-
campuran buah segar (opcjonalnie) contoh: kiwi, mangga, untuk hiasanbeberapa
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
0 g
Kalorie
272 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kue Bulan Susu Kacang Cannelini
5 godz.
Kue Bulan Ubi Osmanthus
Brak ocen
Kue Bulan Es Krim Stroberi Vanilla
2 godz. 30 min
Kue Bulan Es Krim Matcha Coklat
2 godz. 30 min
Kue Bulan Custard Matcha
2 godz. 50 min
Kue Bulan Ubi Ungu Susu
Brak ocen
Kue Bulan Labu Isi Mangga dan Krim Keju
Brak ocen
Kue Bulan Talas & Ubi Ungu
Brak ocen
Bubur Jagung
30 min
Aneka Truffle Cokelat
2 godz. 50 min
Cookies Almond Kelapa
35 min
Trifle Beri
Brak ocen