Jelly Rosela

Jelly Rosela

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porsi

Składniki

  • kelopak bunga rosela segar atau kering, biji dibuang
    10
  • air
    1000 g
  • sekam psyllium (psyllium husk) dihaluskan (lihat tips)
    15 g
  • sirop agave
    4 - 6 sdm
  • campuran buah segar (opcjonalnie) contoh: kiwi, mangga, untuk hiasan
    beberapa

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 0 g
Kalorie 272 kJ / 65 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie