Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 kelopak bunga rosela, segar atau kering, biji dibuang
- 1000 g air
- 15 g sekam psyllium (psyllium husk), dihaluskan (lihat tips)
- 4 - 6 sdm sirop agave
- beberapa campuran buah segar contoh: kiwi, mangga, untuk hiasan (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 272 kJ / 65 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3 g