Kylling i kremet soppsaus med villris

Kylling i kremet soppsaus med villris

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porsjoner

Składniki

  • villris
    300 g
  • vann
    1150 g
  • olivenolje
    1 ss
  • grønne bønner, ferske
    200 g
  • havsalt
    2 ts
  • sjalottløk delt i to
    150 g
  • hvitløksfedd
    2
  • timian, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    8 kvister
  • små sjampinjonger, ferske delt i fire
    350 g
  • smør, usaltet delt i biter
    50 g
  • tørr hvitvin
    125 g
  • kyllinglår, helt lår, uten skinn, med bein (ca. 3-4 kyllinglår)
    350 g
  • grønnsaksbuljong hjemmelaget
    1 ts
    ½ grønnsaksbuljongterning (til 0.5 l), hjemmelaget
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • kylling overlår, uten skinn, med bein (ca. 3-4 kyllinglår)
    350 g
  • maisstivelse
    30 g
  • matfløte, ca 18% fett
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 30 g
Kalorie 2540 kJ / 606 kcal
Tłuszcz 21 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie