Sursøt svineribbe

Sursøt svineribbe

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 porsjoner

Składniki

  • ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)
    40 g
  • svineribbe delt i individuelle ribbein
    500 g
  • sesamolje
    70 g
  • brunt sukker
    60 g
  • soyasaus, lett
    45 g
  • balsamico
    60 g
  • vårløk delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt
    100 g
  • stjerneanis
    2
  • vann
    600 g
  • basmatiris
    200 g
  • maisstivelse
    2 ss
  • sesamfrø til pynt
    20 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 0.7 mg
Białko 26 g
Kalorie 3438 kJ / 821.8 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie