Gresk kylling med pasta og feta

Gresk kylling med pasta og feta

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porsjoner

Składniki

  • kyllinglår, med skinn, med bein
    800 g
  • hvitløkspulver
    5 g
  • løkpulver
    5 g
  • paprika krydder, søtt
    5 g
  • paprika krydder, sterk
    5 g
  • lyst brunt sukker
    10 g
  • malt svart pepper
    3 g
  • havsalt
    10 g
  • oregano, tørket
    2 ts
  • timian, tørket
    2 ts
  • olivenolje
    40 g
  • hvitløksfedd delt i to
    3
  • løk delt i fire
    150 g
  • vann
    700 g
  • kyllingbuljongpaste hjemmelaget
    30 g
    2 kyllingbuljong terning (til 0.5 l), smuldret
  • pasta, tørket, type orzo eller risoni
    250 g
  • rød paprika delt i biter (2 cm)
    300 g
  • hakket tomat, på boks
    200 g
  • oliven, svart, uten stein
    50 g
  • timian, fersk kun blader
    4 kvister
  • persille, fersk kun blader, grovt hakket, til pynt
    5 kvister
  • sitroner delt i båter, til pynt
    1 - 2
  • fetaost smuldret
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1 mg
Białko 32 g
Kalorie 2601 kJ / 621.7 kcal
Tłuszcz 34.5 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 46.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie