
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 卷心菜 ,切除菜芯较厚的内茎部分,切1-2大块可以放入进料口的大小
- 120 克 紫洋葱 ,大块或一切二,可以放入进料口的大小 (opcjonalnie)
- 150 克 胡萝卜 ,去皮,切去根部
- 100 克 青苹果 ,不去皮,垂直切块可以放入进料口的大小,去籽
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 2 小撮 现磨黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 4 汤匙 美乃滋 ,依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 145.6 kcal / 609.3 kJ
- Białko
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Sód
- 413.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
三文鱼鲜奶酪
10 godz. 10 min
苹果沙拉配柠檬橙汁
Brak ocen
韩式黄瓜沙拉
25 min
黄瓜胡萝卜片辣虾沙拉
30 min
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Brak ocen
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Brak ocen
虾仁慕斯佐蓝莓开胃酒
5 godz.
烤海鲜拼盘
1 godz. 20 min
小猫咪土豆泥
50 min
三文鱼配牛油果酱和茉莉花冻
5 godz. 15 min
水晶脆片配培根土豆
Brak ocen
水晶海鲜冻
Brak ocen