
Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scrambled Eggs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
heavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
452 kcal /
1898.5 kJ
Białko
22.5 g
Tłuszcz
40.6 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Sód
681.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Number Cake
2 godz.
Fruit Ice Cream
5 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Strawberries and Cream Whip
5 min
Candy Corn Pudding
50 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Wild Rice Pork Pilaf
1 godz. 10 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Stir-fry Baby Bak Choy
Brak ocen