Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scrambled Eggs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Shredded Lettuce
10 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Steak au Poivre
20 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 godz. 45 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Peeler Warm Potato Salad
45 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Brak ocen