Egg Tarts

Egg Tarts

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
24 potongan

Składniki

Kulit tart
  • gula halus
    60 g
  • mentega tawar dingin, potong dadu (1 cm)
    200 g
  • tepung terigu serbaguna tambahkan untuk taburan
    370 g
  • telur
    1
  • garam
    1 jumput
  • ekstrak vanila
    1 sdt
Isian
  • gula halus
    120 g
  • air
    350 g
  • telur grade A (masing-masing 65 g)
    5
  • susu evaporasi
    100 g

Wartości odżywcze na 1 potongan

Kalorie 178 kcal / 745 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie