Roti Telur Korea (Korean Egg Bread)

Roti Telur Korea (Korean Egg Bread)

3.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porsi

Składniki

  • mentega untuk mengoles
    30 g
  • baking powder
    1 sdt
  • tepung terigu protein rendah
    125 g
  • telur
    3
  • susu segar
    200 g
  • gula
    60 g
  • garam
    1 jumput
  • ekstrak vanila
    ½ sdt
  • keju Cheddar diparut
    80 g
    80 g mozzarella, diparut

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 9 g
Kalorie 1054 kJ / 252 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie