Urządzenia i Akcesoria
Roti Telur Korea (Korean Egg Bread)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porsi
Składniki
-
mentega untuk mengoles30 g
-
baking powder1 sdt
-
tepung terigu protein rendah125 g
-
telur3
-
susu segar200 g
-
gula60 g
-
garam1 jumput
-
ekstrak vanila½ sdt
-
80 g mozzarella, diparutkeju Cheddar diparut80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
9 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keik Pisang Lembap
1 godz.
Biskut Arab
Brak ocen
Cookies Spekulas
3 godz.
Cookies Amaretto
30 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Simnel Cake
Brak ocen
Soes Krim Paskah
1 godz. 15 min
Mont Blanc Cake
Brak ocen
Two Color Butter Cake
1 godz. 25 min
Mixed Berry Charlotte
Brak ocen
Lemon Meringue Cake
Brak ocen
Apple Custard Tart
Brak ocen