Urządzenia i Akcesoria
Chokoladepandekager
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portioner
Składniki
Dej
-
majsmel110 g
-
sukker, hvid50 g
-
kakaopulver20 g
-
æg store2
-
mælk250 g
Chokoladesauce
-
mælk70 g
-
mørk chokolade, 70% små stykker eller knapper100 g
-
smør til stegning10 - 20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.6 g
Kalorie
957 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
Brak ocen
Portugisisk crème brûlée
25 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen