Urządzenia i Akcesoria
Chokoladepandekager
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portioner
Składniki
Dej
-
majsmel110 g
-
sukker, hvid50 g
-
kakaopulver20 g
-
æg store2
-
mælk250 g
Chokoladesauce
-
mælk70 g
-
mørk chokolade, 70% små stykker eller knapper100 g
-
smør til stegning10 - 20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.6 g
Kalorie
957 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Brak ocen
Tiramisu
5 godz. 20 min
Cremet banantærte
4 godz. 15 min
Chokolademousse
3 godz. 20 min
Sprøde boller med creme
Brak ocen
Cheesecake med blåbær og mascarpone
3 godz. 20 min
Cremet citronis
12 godz. 10 min
Karameller
2 godz.
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen